Logo: SCC-konsortiet, link til forsidenLogo: SCC-konsortiet, link til forsiden
SCC-konsortiet
 Netgroup Netgroup  In English In English   Udskriv Udskriv  Log ind Log ind  Søg Søg
Du er her: SCC-konsortiet > Rapporter

Rapporter

Dette dokument ligger i vores arkiv. Bemærk venligst, at dokumentet kan indholde informationer, der ikke længere er aktuelle.

D12 Arbejdsmiljø og SCC, april 2006
Der er foretaget dokumentation af SCC's fordele for arbejdsmiljøet. Dokumentationen er udført af Byggeriets Arbejdsmiljøcenter og MT Højgaard A/S. Resultaterne fremgår af nedenstående rapport udarbejdet af Teknologisk Institut, april 2006.
DownloadD12_Arbejdsmiljø og SCC (6 MB)

D21 SCC-Demobro, marts 2007
Som et demonstrationsprojekt i samarbejde med Vejdirektoratet blev der i oktober 2006 støbt et 65 m langt brodæk i SCC. Udvikling af SCC-recept og prøvestøbninger er beskrevet i rapporten sammen med de udførelsesmæssige aspekter.
DownloadD21_SCC-Demobro_rapport (1,6 MB)

D23 SCC Demoelement, juni 2007
Formålet med demonstrationsprojektet var at vise, at man på en økonomisk fordelagtig måde kan anvende ekstra fint sand og mikrofiller i SCC til produktion af betonelementer, idet disse forventes at kunne substituere en vis del af pulveret (cement, flyveaske, mikrosilika, kalkfiller) i en traditionel referencebeton.
DownloadD23 SCC Demoelement (203 KB)

P31 Selvcuring og SCC, oktober 2005
Nedenstående rapport er resultaterne af en række curingforsøg med forskellige SCC'er rapporteret. Forsøgene er udført af Teknologisk Institut i 2005 og belyser udtørring af frisk SCC og effekten af selvcuring.
DownloadP31_selvcuring og SCC. (355 KB)

P33 Luftporestruktur og frostbestandighed for SCC, marts 2007
Der er undersøgt en række holdbarhedsmæssige aspekter for SCC til aggressiv og ekstra aggressiv miljøklasse. Rapporten dokumenterer luftporestruktur og frost/tø bestandighed, bl.a. udfra prøvninger udført i forbindelse med SCC-demobroen.
DownloadP33_Luftporestruktur og frostbestandighed for SCC (188 KB)

P33 Formfyldning med SCC, DR Byen, Maj 2007
Nedenstående rapport med bilagssamling er resultaterne af en række støbninger med formfyldning af SCC i DR Byen.
DownloadP33_DR Rapport (1,1 MB) 
DownloadP33_DR Rapport_Bilag (2,9 MB)

Banner: 4K